PROGRAM

Barlife do Prahy opět zve špičkové mixology a nápojové odborníky, na jejichž semináře se můžete těšit 20. a 21. října. Program a přesný časový harmonogram průběžně aktualizujeme. Všechny cizojazyčné semináře budou simultánně tlumočeny do češtiny.

ÚTERÝ 20. 10.

12:00

Zahájení Prague Bar Show

BARLIFE MAIN STAGE (1. PATRO)

13.00 – 13.45

The evocative menu / Rémy Savage

14.00 – 14.45

L'Art de Martell depuis 300 Ans / Jan Braniš & Francois Cambier

15.00 – 15.45 

The Art of Simplicity / Jared Brown & Anistatia Miller

16.00 – 16.45

24h with Perrier Experience / Laurent Greco

17.00 – 17.45

Motivace bez motivace / Marian Jelínek

18.00 – 19.15

A Flick of the Wrist - The art of the throw / Stuart Hudson, Dan Priseman, Jared Brown

MALÝ SÁL (MEZANIN)

14.00 – 14.30

Comeback koňaku / Tereza Franc Křivinková

16.00 – 16.30

Big Bang Mixology / Tomáš Ivančík

COFFEE PROFESSIONAL BOUTIQUE (KAVÁRNA)

Novinkou letošní Bar Show je specializovaná sekce zaměřená na kávu v gastronomii. Kávoví odborníci budou po oba dny během mini seminářů představovat v kavárně zajímavá témata.

13.00 – 13.45 

The History of Cocktails in 30 Drinks / Jared Brown & Anistatia Miller

14.00 – 14.45

Chivas Regal - the art of blending / Zdeněk Kortiš & Ondra Hnilička

15.00 – 15.45

illy - Z plantáže až do baru / Grace Mena, Edras Vega

16.00 – 16.45 

VÍNO PRO BARY (GALERIE)

Minisemináře zaměřené především na kategorie champagne, cava, prosecco, ryzlink, portské, shery, autentická vína a další budou probíhat po oba dny v prostorách galerie.

14.00 – 14.30

Workshop: How to throw the cocktail / Stuart Hudson, Dan Priseman, Jared Brown

15.00 – 15.30

16.00 – 16.30 

SEMINÁŘE BARLIFE MAIN STAGE

THE EVOCATIVE MENU / RÉMY SAVAGE (HOST BARLIFE)

Rémy Savage z oceňovaného pařížského baru Little Red Door stojí za renesancí francouzské barové scény posledních dvou let. Současně je také vítězem loňského klání o titul “World Most Imaginative Bartender”, který každoročně uděluje Bombay Sapphire. Porotu přesvědčil jeho drink, skládající se jen ze dvou složek – z ginu a papírového sirupu – který voní jako…peníze. 
Nahoru

L'ART DE MARTELL DEPUIS 300 ANS / JAN BRANIŠ & FRANCOIS CAMBIER (MARTELL)

Jan Braniš v roce 2000 nastoupil do baru Bugsy’s, kde působí doposud jako bar manager. Od roku 2012 je součástí lektorského týmu ve vzdělávacím projektu Jan Becher Pernod Ricard-Bar Academy. François Cambier působí v Pernod Ricard od roku 2000. Začínal jako marketingový manažer v Německu, od roku 2010 působil jako marketingový ředitel ve Švýcarsku.
Nahoru
 

THE ART OF SIMPLICITY / JARED BROWN & ANISTATIA MILLER (HOST BARLIFE)

Jared Brown a Anistatia Miller, nerozdělitelný pár koktejlového světa, vedou konzultační a vydavatelskou společnost Mixellany Limited, která se specializuje na vše, co souvisí s destiláty a míchanými nápoji. V průběhu jejich více než dvacetileté spolupráce napsali přes 30 knih a za svoji práci získali mnoho mezinárodních ocenění. 
Nahoru